Bröllopskläder- June And Me i KARLSKRONA

Annons:
June And Me i KARLSKRONA - erbjuder kläder till bröllop och fest samt rådgivning för stil och passform June And Me kan t.ex. hjälpa dig med att hitta bröllopskläder man i KARLSKRONA, eller bröllopsklänning gravid.June And Me är en av flera butiker med bröllopskläder i KARLSKRONA som du kan rådfråga vid köp av brud och bröllopskläder, du kan även hitta kläder till brudnäbbar och tärnor samt festkläder till gäster. Boka rådgivning och provning på flera olika butiker för att få flera olika perspektiv och råd för hur bröllopskläder ska passa och för att få prova olika typer av plagg.
Annons:

Öppettider för June And Me i KARLSKRONA, kan bröllopskläder och högtider

Innan du kontaktar eller besöker June And Me i KARLSKRONA för frågor om bröllopskläder och eventuell tidsbokning för provning och konsultation rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som June And Me i KARLSKRONA har. För närvarande har vi ingen information om öppettider för June And Me i KARLSKRONA.

Kontakta June And Me i KARLSKRONA, bröllopskläder

Nedan hittar du adress och telefonnummer till bröllopsbutiken June And Me i KARLSKRONA.

June And Me
Borgmästarekajen 6
371 34 Karlskrona
072 - 177 05 86

Annons:

Vägbeskrivning och karta till butik med bröllopskläder June And Me i KARLSKRONA

Om du behöver karta och vägbeskrivning till fest och bröllopsbutik June And Me i KARLSKRONA så hittar du det nedan:Boka tid för rådgivning och provning av bröllopskläder i KARLSKRONA

Det finns butiker som erbjuder provning på drop-in och i mån av tid men för att vara säker på att få den hjälp du önskar så är det säkrast att boka tid för din provning hos June And Me i KARLSKRONA de kan även ge råd för kläder till näbbar och tärnor. En provning är ett minne för livet och många har utöver sin partner en familjemedlem eller nära vän som smakråd och sällskap vid provningen. Ta med en person som du vet känner dig och din partner och vet vilken typ av stil ni gillar och som är beskrivande för er relation.

Kommenterat om June And Me i KARLSKRONA


Bröllopsklader i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta butiker och klädaffärr som säljer bröllopskläder i Sverige.